Teules per a LLuc. Gustavo

Ens complau convidar-vos a l’exposició «TEULES PER A LLUC» de l’artista GUSTAVO, que tendrà lloc dimecres dia 15 d’octubre a les 20h al Casal de Can Pere Ignasi de Campos (plaça Can Pere Ignasi).
L’exposició romandrà oberta del 15 d’octubre al 12 de novembre de 9 a 13 h
Fira i Firó de 10 a 13 h i de 17 a 19 h

póster expo Teules per a Lluc. Gustavo

Dia 13 de setembre de 2012 un cap de fibló afectà greument el municipi d’Escorca i en concret el Monestir de Lluc. Ràfegues de vent de 148km/h causaren greus danys materials quantificats en 1.850.000€.
Aquesta exposició consta de 50 teules signades i numerades que l’artista Gustavo ha fet per contribuir a restituir les pèrdues materials i econòmiques que causà el cap de fibló que afectà greument Lluc dia 13 de setembre de 2012.
La proposta «TEULES PER A LLUC» conjuga i interrelaciona la intervenció artística sobre un objecte i la utilitat de l’esmentat objecte. Gustavo ha convertit la teula àrab –també anomenada mallorquina-, un objecte tan comú com útil, en objecte artístic a l’abast de tothom.
D’aquesta manera 50 teules ens remeten a un lloc i un fet concret a través d’un esdeveniment artístic de primer nivell. En un suport diferent i diferenciat i que a través de la seva venda s’obtenguin uns fons solidaris.
Les teules s’han fet a la teulera Can Benito de Campos en un procés artesanal de dues coccions a 1000ºC . La relació de la teulera Can Benito i l’artista Gustavo és molt intensa ja que allà s’han fet les rajoles del mural del moll de Cala Rajada que Gustavo va donar al municipi de Capdepera. Can Benito gaudeix d’un prestigi internacional ja que ha servit, entre d’altres, comandes de peces ceràmiques per a la Sagrada Fam
ília de Barcelona.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *